Bovag gecertificeerd
Proefrit op afspraak
Gratis leenauto
In/verkoop dealer-occasions

Autobedrijf Berkel en Rodenrijs

Roots Autoservice BV te Pijnacker is het ervaren en professionele full service autobedrijf in de buurt van Berkel en Rodenrijs. Wij zijn al meer dan 30 jaar de vertrouwde naam in de autobranche.

Autobedrijf
Particulieren, maar ook ondernemers kunnen bij autobedrijf Roots Autoservice in Pijnacker (vlakbij Berkel en Rodenrijs) terecht. Wij verwelkomen u graag in onze showroom. Hier kunt u ons aanbod gebruikte wagens bekijken. Uiteraard staan wij als full service autobedrijf in de buurt van Berkel en Rodenrijs ook voor u klaar voor onderhoud aan uw auto, schadeherstel, reparaties, keuringen en het aanschaffen en installeren van accessoires. Roots Autoservice is hét autobedrijf nabij Berkel en Rodenrijs. Neem vandaag nog contact met ons op. Onze ervaren medewerkers staan graag voor u klaar.

Contact
Als u een full service autobedrijf zoekt in de buurt van Berkel en Rodenrijs, komt u naar Roots Autoservice BV in Pijnacker. Wij helpen u graag. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies? Neem direct contact met ons op door te bellen naar 015 – 3693233, stuur een e-mail, vul het contactformulier in of bezoek onze showroom in Pijnacker.

Afbeelding
Vraag nu een offerte aan!
Roots autoservice

Rootsautoservice.nl is een initiatief van een betrouwbare ondernemer met jarenlange ervaring in de automobielbrance.

Overgauwseweg 65
2641 ND - Pijnacker
015-3693233
015-3699309

Copyright 2019 - Roots Autoservice B.V.
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy