Bovag gecertificeerd
Proefrit op afspraak
Gratis leenauto
In/verkoop dealer-occasions

Ford specialist Nootdorp

Roots Autoservice BV is onder andere Ford specialist in de omgeving Nootdorp. Roots Autoservice BV is al meer dan 30 jaar dé autohandelaar en het onderhoudsservicepunt voor elke Ford liefhebber. Hier vindt u vele verschillende modellen van enkel toonaangevende merken. Wij staan graag voor u klaar met deskundig advies en een klantgerichte service.

Ford Dealer
Roots Autoservice BV in Pijnacker is de Ford specialist voor iedereen in de omgeving Nootdorp. U vindt hier een compacte Ford als tweede auto, maar bijvoorbeeld ook een ruime en robuuste Ford werkbus. U kunt bij ons terecht voor een veelzijdig aanbod aan gebruikte wagens tegen zeer scherpe prijzen. Bovendien bent u bij Roots Autoservice BV verzekerd van BOVAG garantie op alle gebruikte wagens. U kunt bij Roots Autoservice BV ook terecht voor schade, onderhoud en keuringen. Roots Autoservice BV is niet alleen de Ford specialist in de omgeving van Nootdorp, maar u kunt hier ook terecht voor auto’s van andere merken. Denk hierbij aan Fiat, Peugeot, Opel, Audi, Volkswagen, Honda, Mercedes en Renault

Contactgegevens
Neem direct een kijkje bij de Ford specialist in de omgeving van Nootdorp en kom naar de showroom van Roots Autoservice in Pijnacker. Als u vragen hebt, kunt u contact met ons opnemen via 015 – 3693233, stuur ons een e-mail of vul het contactformulier in.

Afbeelding
Vraag nu een offerte aan!
Roots autoservice

Rootsautoservice.nl is een initiatief van een betrouwbare ondernemer met jarenlange ervaring in de automobielbrance.

Overgauwseweg 65
2641 ND - Pijnacker
015-3693233
015-3699309

Copyright 2019 - Roots Autoservice B.V.
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy