Bovag gecertificeerd
Proefrit op afspraak
Gratis leenauto
In/verkoop dealer-occasions

Autobedrijf Delft

Roots Autoservice is een vertrouwd full service autobedrijf in de omgeving van Delft waar u terecht kunt voor onderhoud, reparaties, schadeherstel en betrouwbare occasions. Wij hebben ons gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte auto’s met het BOVAG garantiebewijs. Ook voor alle soorten onderhoud en reparaties aan uw auto kunt u hier uitstekend terecht.

Diensten
Wanneer u een universeel autobedrijf zoekt in de buurt van Delft, is Roots Autoservice de ideale keuze. Wij hebben onder meer een grootschalig assortiment aan occasions met het BOVAG garantiebewijs. Alle occasions zijn verkrijgbaar tegen een eerlijke prijs. U vindt bij ons auto’s in diverse prijsklassen en van verschillende merken. In onze werkplaats voeren onze service monteurs alle typen onderhoud en reparatie aan uw auto uit. U wordt bij ons te allen tijde spoedig geholpen en eventueel kunnen wij zorgen voor vervangend vervoer. Onze veelzijdigheid, uitgebreide service en aantrekkelijke prijszetting, maken van ons het perfecte autobedrijf in de omgeving van Delft.

Contact
Neem direct contact op met Roots Autoservice als u een betrouwbare garage zoekt in de omgeving van Delft. U kunt bellen naar 015-3693233het contactformulier invullen of stuur een e-mail naar info@rootsautoservice.nl. Wilt u uw auto inruilen? Vraag dan een offerte aan!

Afbeelding
Vraag nu een offerte aan!
Roots autoservice

Rootsautoservice.nl is een initiatief van een betrouwbare ondernemer met jarenlange ervaring in de automobielbrance.

Overgauwseweg 65
2641 ND - Pijnacker
015-3693233
015-3699309

Copyright 2019 - Roots Autoservice B.V.
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy