Bovag gecertificeerd
Proefrit op afspraak
Gratis leenauto
In/verkoop dealer-occasions

Occasions Zoetermeer

Betaalbare en goed onderhouden occasions in de regio Zoetermeer vindt u bij Roots Autoservice BV. Hier vindt u een zeer divers en veelzijdig aanbod occasions van toonaangevende merken. Wij zijn het full service autobedrijf met BOVAG registratie. Bekijk vandaag nog wat ons veelzijdige aanbod, gunstige prijzen en klantgerichte service voor u kunnen betekenen.

Gebruikte wagens
Roots Autoservice is voor zowel particulieren en ondernemers de occasions specialist in de regio Zoetermeer. Of nu een ruime en robuuste werkbus zoekt of een kleine compacte tweede wagen voor dagelijkse activiteiten, hier vindt u de auto die bij u past. Bovendien hebt u bij Roots de volgende voordelen:

  • Zeer divers assortiment aan luxe wagens;
  • Goed onderhouden en schadevrij auto's;
  • Veelal luxe en betaalbare uitvoeringen in het aanbod;
  • Inclusief onderhoud en schadeherstel service.

Naast dat wij in de Zoetermeer en omstreken occasions verkopen, kunt u ook bij ons terecht voor reparaties, schadeherstel, diverse keuringen, periodiek onderhoud en vervangend vervoer.

Contactgegevens
U kunt bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom in Pijnacker (omgeving Zoetermeer). Hier kunt u onze occasions met eigen ogen komen bekijken. Heeft u vragen over onze auto's, wilt u meer informatie over onze klantgerichte aanpak of wenst u een deskundig advies? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via het nummer 015 – 3693233, stuur een e-mail of vul gerust het contactformulier in en wij helpen u graag verder.

Afbeelding
Vraag nu een offerte aan!
Roots autoservice

Rootsautoservice.nl is een initiatief van een betrouwbare ondernemer met jarenlange ervaring in de automobielbrance.

Overgauwseweg 65
2641 ND - Pijnacker
015-3693233
015-3699309

Copyright 2019 - Roots Autoservice B.V.
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy