Bovag gecertificeerd
Proefrit op afspraak
Gratis leenauto
In/verkoop dealer-occasions

Opel specialist Berkel en Rodenrijs

Roots Autoservice BV in Pijnacker is dé ervaren Opel specialist in de buurt van Berkel en Rodenrijs. Hier vindt u een ruim aanbod van gebruikte wagens van onder andere Opel en andere toonaangevende merken. Bij Roots Autoservice BV in Pijnacker bent u verzekerd van scherpe prijzen, betrouwbaar advies en een klantgerichte service.

Opel dealer
Als u een betrouwbare Opel specialist in de buurt van Berkel en Rodenrijs zoekt, kom dan eens een kijkje nemen bij Roots Autoservice in Pijnacker. Hier vindt u diverse modellen van het toonaangevende merk Opel. Wij hebben regelmatig zeer luxe Corsa’s en Astra’s met BOVAG garantie. Uiteraard is Roots Autoservice BV in Pijnacker niet alleen de Opel specialist in de buurt van Berkel Rodenrijs, maar u kunt hier ook terecht voor APK, schadeherstel, bandenservice, onderhoud en vervangend vervoer.

Contactgegevens
Roots Autoservice BV heet u als de Opel specialist in de buurt van Berkel en Rodenrijs graag van harte welkom in onze showroom in Pijnacker. Wilt u meer informatie over ons aanbod of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via het nummer 015 – 3693233, stuur een e-mail of maak gerust gebruik van het contactformulier

Afbeelding
Vraag nu een offerte aan!
Roots autoservice

Rootsautoservice.nl is een initiatief van een betrouwbare ondernemer met jarenlange ervaring in de automobielbrance.

Overgauwseweg 65
2641 ND - Pijnacker
015-3693233
015-3699309

Copyright 2019 - Roots Autoservice B.V.
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy