Bovag gecertificeerd
Proefrit op afspraak
Gratis leenauto
In/verkoop dealer-occasions

Autobedrijf Pijnacker

Roots Autoservice is een universeel autobedrijf in Pijnacker dat al meer dan twintig jaar bekend staat om een uitstekende service. Bij Roots Autoservice vindt u een ruim aanbod aan gebruikte auto’s met het BOVAG garantiebewijs. Uiteraard verzorgen wij ook alle typen onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan uw auto.

Werkzaamheden
Roots Autoservice is een zeer divers autobedrijf in Pijnacker. Wij beschikken over een ruim assortiment occasions in elke kleur, soort en prijsklasse. De occasions worden aangeboden voor eerlijke prijzen en met het BOVAG garantiebewijs. In onze werkplaats kunnen wij alle soorten onderhoud- en reparatiewerkzaamheden aan ieder merk auto uitvoeren. Wij werken met een maximale afspraaktermijn van twee weken zodat wij iedere klant zo snel mogelijk kunnen helpen. Indien gewenst, kunnen wij vervangend vervoer voor u regelen. Onze veelzijdigheid, snelle service en gunstige prijszetting maakt van ons het ideale autobedrijf in Pijnacker.

Contact
Zoekt u een betrouwbaar autobedrijf in Pijnacker? Neem dan contact op met Roots Autoservice. U kunt ons telefonisch bereiken via 015-3693233. U kunt ook het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar: info@rootsautoservice.nl. Via onze site kunt u ook een volledig vrijblijvende offerte aanvragen voor een occasion.

Afbeelding
Vraag nu een offerte aan!
Roots autoservice

Rootsautoservice.nl is een initiatief van een betrouwbare ondernemer met jarenlange ervaring in de automobielbrance.

Overgauwseweg 65
2641 ND - Pijnacker
015-3693233
015-3699309

Copyright 2019 - Roots Autoservice B.V.
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy