Bovag gecertificeerd
Proefrit op afspraak
Gratis leenauto
In/verkoop dealer-occasions

Peugot specialist Pijnacker

Roots Autoservice BV is de Peugeot specialist in Pijnacker. Bij Roots Autoservice BV in Pijnacker bent u verzekerd van lage prijzen en een vriendelijke en klantgerichte service. Bekijk meteen ons aanbod en kom naar de Peugeot specialist van Pijnacker.

Veelzijdig aanbod gebruikte Peugeots
Bij Roots Autoservice BV vindt u altijd een veelzijdig aanbod Peugeots. Wij mogen ons immers niet voor niets de Peugeot specialist van Pijnacker en omgeving noemen. Als u een auto koopt bij Roots Autoservice BV geniet u niet alleen van een betrouwbare auto, maar ook van de BOVAG garantie. Bovendien kunt u bij Roots Autoservice ook terecht voor schadeherstel, onderhoud en keuringen. Roots Autoservice BV is niet alleen de Peugeot specialist van Pijnacker, maar hier vindt u ook auto’s van andere toonaangevende merken zoals Fiat, Citroën, Volkswagen, Audi, Mercedes en Honda.

Contact met ons
Kom gerust eens een kijkje nemen bij dé Peugeot specialist in Pijnacker. Heeft u vragen over een specifieke auto of wilt u meer informatie over ons aanbod? U kunt telefonisch contact met ons opnemen via het nummer 015 – 3693233, stuur een e-mail, vul het contactformulier in of kom gerust een kijkje nemen in onze showroom.

Afbeelding
Vraag nu een offerte aan!
Roots autoservice

Rootsautoservice.nl is een initiatief van een betrouwbare ondernemer met jarenlange ervaring in de automobielbrance.

Overgauwseweg 65
2641 ND - Pijnacker
015-3693233
015-3699309

Copyright 2019 - Roots Autoservice B.V.
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy