Bovag gecertificeerd
Proefrit op afspraak
Gratis leenauto
In/verkoop dealer-occasions

Schadeherstel Delft

Voor schadeherstel in de omgeving van Delft, kunt u rekenen op Roots Autoservice in Pijnacker. Wij staan bekend om onze snelle, klantgerichte service. Bij Roots Autoservice kunt u terecht voor occasions van vele verschillende merken. Ook staan wij voor u klaar met onderhoud, reparaties en schadeherstel. Ook het uitvoeren van APK keuringen en glasherstel maken deel uit van ons dienstenpakket.

Werkzaamheden
Roots Autoservice is een van de meest toonaangevende garagebedrijven op het gebied van schadeherstel in de omgeving Delft. Onze ervaren monteurs kunnen ieder type onderhoud en reparatie voor u op snelle en vakkundige wijze uitvoeren. Omdat wij streven naar een maximale afspraaktermijn van twee weken, zorgen wij ervoor dat wij iedere klant zo spoedig mogelijk van dienst kunnen zijn. Als het een spoedgeval betreft, kunnen wij u veelal direct of binnen enkele dagen al van dienst zijn. Als extra service zorgen wij ervoor dat u tijdens de werkzaamheden voorzien bent van vervangend vervoer. Schade aan uw auto is erg vervelend en natuurlijk wilt u zo snel mogelijk dat de schade hersteld wordt. Kom daarom voor schadeherstel in de omgeving Delft naar Roots Autoservice in Pijnacker.

Contact
Roots Autoservice in Pijnacker is het vertrouwde adres in de omgeving Delft voor schadeherstel. Neem meteen contact met ons op via telefoonnummer 015-3693233 contactformulier of e-mailadres info@rootsautoservice.nl.

Afbeelding
Vraag nu een offerte aan!
Roots autoservice

Rootsautoservice.nl is een initiatief van een betrouwbare ondernemer met jarenlange ervaring in de automobielbrance.

Overgauwseweg 65
2641 ND - Pijnacker
015-3693233
015-3699309

Copyright 2019 - Roots Autoservice B.V.
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy