Bovag gecertificeerd
Proefrit op afspraak
Gratis leenauto
In/verkoop dealer-occasions

Occasions Westland

Voor betaalbare occasions in het Westland gaat u naar Roots Autoservice BV in Pijnacker. Wij zijn het full service BOVAG station met een uitgebreid aanbod bestaande uit voordelig geprijsde en goed onderhouden wagens. U kunt bij ons terecht voor professionele diensten, luxe tweedehands auto’s en deskundig autoadvies.

Tweedehands wagens
Of u nu een ondernemer of een particulier bent, Roots Autoservice is uw partner in het Westland voor betaalbare en luxe uitgevoerde occasions. Een Volkwagen Golf tot een Opel Astra of een Mercedes Vito, u vindt hier de auto die bij u past. Bovendien vindt u in ons uitgebreide aanbod niet alleen personenwagens, maar ook ruime bussen voor elke klus. Uw voordelen van Roots zijn:

  • Zeer uitgebreide keuze aan auto's;
  • Auto's zijn in topconditie;
  • Zeer betaalbare wagens met luxe opties;

Bij Roots Autoservice vindt u niet alleen de meest voordelige en goed onderhouden occasions van het Westland, maar ook alles op het gebied van schadeherstel, diverse keuringen, periodiek onderhoud, reparaties en vervangend vervoer.

Contactgegevens
Bezoek direct onze showroom in Pijnacker en bekijk de mooiste occasions van het Westland. Heeft u vragen over onze auto's, wilt u meer informatie over onze klantgerichte service of wilt u persoonlijk advies? U kunt ons telefonisch bereiken via het nummer 015 – 3693233, stuur een e-mail of vul het contactformulier in.

Afbeelding
Vraag nu een offerte aan!
Roots autoservice

Rootsautoservice.nl is een initiatief van een betrouwbare ondernemer met jarenlange ervaring in de automobielbrance.

Overgauwseweg 65
2641 ND - Pijnacker
015-3693233
015-3699309

Copyright 2019 - Roots Autoservice B.V.
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy