Bovag gecertificeerd
Proefrit op afspraak
Gratis leenauto
In/verkoop dealer-occasions

Autoservice Berkel en Rodenrijs

Roots Autoservice is de full service garage in de omgeving van Berkel en Rodenrijs waar u kunt rekenen op een snelle, klantgerichte service. Roots Autoservice houdt zich al meer dan twintig jaar bezig met alle soorten onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan auto’s. Een snelle werkwijze en uitgebreide service maken van ons de ideale partner op het gebied autoservice.

Werkzaamheden
Voor autoservice kunt u in de omgeving van Berkel en Rodenrijs terecht bij Roots Autoservice. Onze ervaren en gespecialiseerde monteurs kunnen alle typen onderhouds- en reparatiewerkzaamheden snel en vakkundig voor u uitvoeren. Wij hanteren een maximale afspraaktermijn van twee weken. Zo weet u zeker dat wij u snel van dienst kunnen zijn. Spoedeisende gevallen kunnen zelfs direct onder handen worden genomen. Ook zorgen wij ervoor dat u tijdens de reparatie vervangend vervoer heeft, zodat u te allen tijde mobiel blijft. Dankzij deze vele voordelen is Roots Autoservice het ideale schadeherstelbedrijf in de omgeving van Berkel en Rodenrijs.

Contact
Roots Autoservice is in de omgeving van Berkel en Rodenrijs de ideale keuze voor alle soorten onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan uw auto. Bel direct voor het maken van een afspraak naar 015-3693233 of gebruik ons online contactformulier. U kunt ook een e-mail sturen naar info@rootsautoservice.nl.

Afbeelding
Vraag nu een offerte aan!
Roots autoservice

Rootsautoservice.nl is een initiatief van een betrouwbare ondernemer met jarenlange ervaring in de automobielbrance.

Overgauwseweg 65
2641 ND - Pijnacker
015-3693233
015-3699309

Copyright 2019 - Roots Autoservice B.V.
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy