Bovag gecertificeerd
Proefrit op afspraak
Gratis leenauto
In/verkoop dealer-occasions

Opel specialist Delft

Roots Autoservice BV in Pijnacker is de Opel specialist in de regio Delft. Roots Autoservice is het full service autobedrijf met lage prijzen en een klantgerichte service. Bekijk meteen wat wij als Opel specialist in de regio Delft voor u kunnen betekenen. Uiteraard staan wij graag voor u klaar met deskundig advies.

Altijd verschillende soorten Opel modellen
Kom een kijkje nemen bij Roots Autoservice in Pijnacker als u een betrouwbare Opel specialist zoekt in de regio Delft. In ons aanbod vindt u bijvoorbeeld een compacte Opel Corsa of Astra, maar ook de ruime gezinsauto Opel Zafira. Zelfs een robuuste werkbus zoals de Opel Vivaro vindt u in ons aanbod. Bovendien kunt u bij de Opel specialist in de regio Delft terecht voor schadeherstel, onderhoud en keuringen.

Meer weten?
Wilt u meer weten over dé Opel specialist in de regio Delft of heeft u vragen over ons uitgebreide en veelzijdige aanbod? Neem dan telefonisch contact met ons op via het nummer 015 – 3693233, stuur een e-mail, vul het contactformulier in of bezoek onze showroom te Pijnacker.

Afbeelding
Vraag nu een offerte aan!
Roots autoservice

Rootsautoservice.nl is een initiatief van een betrouwbare ondernemer met jarenlange ervaring in de automobielbrance.

Overgauwseweg 65
2641 ND - Pijnacker
015-3693233
015-3699309

Copyright 2019 - Roots Autoservice B.V.
Algemene voorwaarden Disclaimer Privacy